Kapasitetsprodukter – Bredbåndsfylket

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Kapasitetsprodukter

Deres nettverk, vår løsning

IPVPN
IPVPN

IPVPN er en multi-punkt til multi-punkt (MP2MP)-tilkobling, implementert ved hjelp av MPLS-teknologi. Tjenesten er ideell for situasjoner hvor kunden ønsker en sikker forbindelse mellom to eller flere fysisk adskilte lokasjoner. Det er en fleksibel løsning som tillater automatisk redundans og skalering til hundrevis av lokasjoner

Bred og lokal rekkevidde
Bred og lokal rekkevidde

Nettverksdekningen strekker seg over store deler av Nord-Norge, fra Narvik til Kirkenes. I nettverket finner du som kunde lokale POP-er og muligheter for samlokalisering. De nordiske knutepunktene - Stockholm, Oslo og Trondheim er også inkludert i nettverket med diversifiserte ruter.

Trygt
Trygt

Sensitiv og verdifull data burde ikke havne i feile hender. Vår tjeneste sikrer deg og dine enheter både fysisk og logisk. Dette hindrer at nettverket ditt fra å bli eksponert for trusler, og at data blir snappet opp av aktører med ondsinnede intensjoner.

Enklere samarbeid
Enklere samarbeid

Økt bruk av hjemmekontor og båndbreddeintensive applikasjoner krever pålitelig og tilpasningsdyktige løsninger. IPVPN fra Bredbåndsfylket gir deg alltid nok kapasitet i nettet til å samarbeide, uten forsinkelser eller forstyrrelser, og fri for kompromisser knyttet til sikkerheten.

Ethernet
Ethernet

Ethernet fra Bredbåndsfylket gjør det mulig for kunder å koble sammen to eller flere lokasjoner til en rimelig pris. Vi tilbyr en sikker, enkel å implementere og effektiv transporttjeneste, med båndbreddekapasitet som varierer fra 1 Mbps til 10+ Gbps.

Standarisert
Standarisert

Lag-2 ethernet-tjenesten levert av Bredbåndsfylket er konstruert i samsvar med MEFs standard for Ethernet-tjenester. Standarden bygger på tiår med bransjesamarbeid, noe som resulterer i produkter med høyhastighets tilkobling, mer fleksibilitet og forbedret ytelse.

Quality of service (QoS)
Quality of service (QoS)

Quality of service implementerer Bredbåndsfylket i sin Ethernet-tjeneste ved å benytte seg av IEEE 802.1P standarden. Dette sikrer rett prioritering av trafikken i nettet, og gir bedre pålitelighet og kvalitet for kunden.

// Lorum ipsum

Delimitation tegning / forklaringsvideo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

// Bredbåndsfylkets ansatte er alltids klare til å svare på dine spørsmål!

VIL DU LÆRE MER?