Vårt nettverk – Bredbåndsfylket

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Troms & Finnmark

Vårt regionale nettverk

Robust
Robust

Bredbåndsfylkets redundante og robuste nettverk strekker seg over hele regionen med til sammen 1500+ km fiber.
Nettverket er bygd med solide ringstrukturer og flere fiberføringer fra vestkysten av Senja til Kilpisjärvi, og fra nordøst for Alta i Finnmark til den sørlige delen av Narvik.
Aggregater og UPSer sikrer at forbindelsene alltid er tilgjengelig, selv ved lengre strømbrudd.

Sambandstjenester
Sambandstjenester

Gjennom vårt nettverk leverer vi tjenester i flere av nettverkslagene. Optiske kanaler realiseres ved hjelp av Spekter- (Alien Wavelength), CWDM-, eller DWDM-teknologi. I lag 2 og 3 tilbyr vi ethernet-løsninger, WAN, SD-WAN, og Internett-produkter.

// Norden

Vårt nettverk i en større sammenheng

Effektiv datatransport
Effektiv datatransport

Bredbåndsfylket peerer med de viktigste tjenesteleverandører i norden og er på de største samtrafikkpunktene i Norge/Norden. Dette resultere i trygg og stabil langtransport av data.

Ishavslink
Ishavslink

Ishavslink er et aksjeselskap som gjennom utbygging i egenregi og inngåelse av langsiktige leieavtaler på fiberinfrastruktur har etablert en fiberring rundt Finnmark. Brebåndsfylket kan gjennom sitt eierskap i selskapet benytte den digitale motorvei som har nærmest ubegrenset kapasitet rundt hele Finnmark.

Les mer

Easy fiber
Easy fiber

Bredbåndsfylket har gjennom Easy fiber-samarbeidet tilgang til mørk fiber av høy kvalitet i Sverige, Norge, Danmark, Finland og den nordlige delen av Tyskland. Nettverket kan sees på som Bredbåndsfylkets port ut i verden, eller verdens inngang til Troms og Nord Norge.Les mer

// Bredbåndsfylkets ansatte er alltids klare til å svare på dine spørsmål!

VIL DU LÆRE MER?