Årsmøte i fiberforeningen og deltagelse på Fibermagi 2023 – Bredbåndsfylket

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Publisert:
22. mars. 2023
Kategori:
Bredbåndsfylket

Årsmøte i fiberforeningen og deltagelse på Fibermagi 2023

Onsdag 15.03. og torsdag 16.03. deltok Dag-Kjetil, Tobias og Bente på årsmøte i Fiberforeningen og på Fibermagi. 

Fiberforeningen er laget for, og består av regionale aktører i fiberbransjen. Deltakerne på årsmøte er andre fibereiere, leverandører og kursholdere som møter tilsvarende utfordringer som Bredbåndsfylket. Arrangementet er en unik arena for erfaringsutveksling og kompetansepåfyll. Årets møte ble avholdt i Bjørvika og hadde flere spennende foredrag i tillegg til gode workshops. Et aktualisert tema var åpne nett, noe som Bredbåndsfylket tilbyr markedet.  

Danskenes svar på Fiberforeningen var til stede på møtet, og holdt et innlegg om åpning av det danske nett. Otte AS holdt et foredrag om Stortingsmelding 9 som omhandlet nasjonal kontroll og digital motstandskraft.  Nordiconsult holdt et spennende innlegg om en ny måte og beregne når stolpene er fulle eller må byttes. Tradisjonelle punkter på årsmøte-agendaen som valg av styre, vedtektsendring og godkjenning av regnskap ble også gjennomført. Årsmøtet ble avsluttet med hyggelig middag på Barcode. 

Fibermagi er en dagskonferanse som ble holdt i Kulturkirken Jakob. Årets fokus var fiber som en kritisk del av Norges infrastruktur, på lik linje med strøm, vann og vei. Statssekretæren i kommunal- og distriksdepartementet, IKT-Norge, NKOM og Kartverket var blant foredragsholderne.