Ny stilling – Dokumentasjon/Nettplanlegger (UTGÅTT) – Bredbåndsfylket

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Publisert:
12. nov. 2022
Kategori:
Bredbåndsfylket

Ny stilling - Dokumentasjon/Nettplanlegger

Om Bredbåndsfylket 

Bredbåndsfylket legger grunnlaget for kritisk digital infrastruktur som strekker seg fra Hammerfest i nord, til Narvik i sør. Vi eier, og drifter over 1500 km med fiberkabler hvor flere hundre lokasjoner er tilkoblet. Bredbåndsfylket ønsker å legge til rette for digitalisering og næringsutvikling, ikke bare for det offentlige, men også det private. 

Vårt mål er å kunne tilby det beste lokale tilbudet, samt sørge for at regionen er kompetitiv i det globale markedet. For å oppnå dette har vi satt søkelyset på internasjonale samarbeid for etablering av sjøfiberkabler og datasentre. 

Hos Bredbåndsfylket er hverdagen variert. Du vil delta i alt fra mindre tekniske oppgaver til store prosjekter, og jobbe med interessenter fra kommunale, regionale og internasjonale organisasjoner. Derfor ønsker vi å ansette og utvikle entusiastiske medarbeidere, med solid faglig bakgrunn, og bred personlig erfaring. 

Om stillingen 

Stillingens hovedoppgave vil være dokumentasjon av Bredbåndfylkets og kundeeiet fibernett med tilhørende infrastruktur. Sekundære oppgaver vil være teknisk salgsstøtte, prosjektledelse samt nettplanlegging. Stillingen stiller også krav til arbeid i felt, kundekontakt og bidrag til et allerede flott arbeidsmiljø. Stillingen krever god forståelse når det gjelder bruk av programvare på moderne plattformer samt optisk og geo-teknisk utstyr. Kreativitet og innovasjon ligger i bunnen av alle oppgaver, hvor det er viktig å være i forkant av utviklingen slik at kundene får det beste tilbudet. Dette medfører både team-baserte oppgaver og individuelle oppgaver hvor fleksibilitet er en nøkkelegenskap. Noe reiseaktivitet må påberegnes. 

Kompetanse og personlige egenskaper som vi ser etter 

 • Relevant utdannelse på Teknisk Fagskole eventuelt bachelornivå. Lang og relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet. 
 • Erfaring med Telemator/Telme. 
 • Kjennskap til utbygging av infrastruktur på land og i sjø  
 • Serviceorientert, gode samarbeidsevner og kundeforståelse. 
 • Selvdreven, strukturert, nøyaktig og pålitelig. 
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt. 
 • Førerkort minimum Klasse B. 

Vi tilbyr 

Bredbåndsfylket er i konstant vekst og utvikling. Dette reflekteres i arbeidshverdagen. Vi tilbyr varierte utfordringer på alle nivå, og en fleksibel arbeidshverdag med kreativitet, læring og selvinitiativ i bunnen. Vi holder til i flotte og moderne lokaler. Vårt nettverk innenfor bransjen, internasjonalt og politisk gjør at man har mulighet for å etablere seg innenfor et bredt miljø, opp mot mange aktører. Gjennom Bredbåndsfylket har du mulighet til å delta direkte i utviklingen av samfunnet vårt. 

Ellers tilbyr vi: 

 • Et kompetent fagmiljø  
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom kurs og sertifiseringer. 
 • Fast ansettelse, heltid. 
 • Konkurransedyktige betingelser. 
 • Fantastiske kollegaer. 
 • Arbeidssted er Tromsø. 

Vi behandler søknadene fortløpende. 

Ansettelse Snarest. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til  

Driftsleder Kjell Arne Molund, tlf. 47 65 63 62.  
 

Søknad med CV sendes til kjell.arne@bbft.no innen 30.11 2022.