Takk for i år – Bredbåndsfylket Open 2023 – Bredbåndsfylket

Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Publisert:
13. feb. 2023
Kategori:
Bredbåndsfylket

Takk for i år!

Bredbåndsfylket vil gjerne uttrykke vår største takknemlighet til alle som deltok på årets eierkonferanse forrige uke. Temaet for årets samling, digitalisering og infrastrukturen i bunnen, ble diskutert og belyst på en kunnskapsrik og informativ måte.

Vi er stolte av å se så mange engasjerte eiere og ledere som deler vår visjon om å skape en mer digitalt sammenkoblet fremtid. Gjennom å utveksle erfaringer, kunnskap og best praksiser, ble vi alle inspirert til å fortsette å arbeide for en mer effektiv og robust infrastruktur.

Vi vil også takke alle foredragsholdere for deres innsiktsfulle presentasjoner, og for at de bragte nye perspektiver til bordet. Deres bidrag gjorde at vi kunne få en bedre forståelse for hvor viktig infrastrukturen er for vårt samfunns fremtidige utvikling og vekst.

Uten våre samarbeidspartnere hadde konferansen definitiv ikke vært den samme. Vi ønsker å takke Vann og Avløp – Tromsø kommuneNTESimula Research LaboratoryKS Kommunesektorens organisasjonSopra SterianLogic ASNutanixNetsecurityData Equipment ASSØRREISA KOMMUNEAnalysys MasonSpareBank 1 Nord-NorgeMoloen ASTrond HeggelundPål Jakobsen og A Million Pineapples.

Foto: Trond Heggelund